Renhold - Privat

Synes du vask og husarbeid tar for mye av tiden din? Trenger du å sette bort deler av- eller all vaskingen i hjemmet ditt eller på hytta? Da kan vi hjelpe deg. Hvert hjem er unikt og vi tilpasser vasken etter ditt behov og din bolig. Stadig flere benytter seg av disse tjenestene for å frigjøre tiden sin til andre ting.

AL6A0854
Daglig vask

Kom hjem etter en lang arbeidsdag til et rent og ryddig hjem. Bruk heller fritiden din på annet enn husarbeid. Daglig vask består av støvsuging og vask av alle gulv, støvtørking av alle ledige overflater, vinduskarmer, bordplater, hyller, bilder m.m. Rengjøring av dørlister og gulvlister. Vask av kjøkken inkludert kjøkkenskap utvendig. Vask av dusj og toalett. Støvsuging av tepper og softmøbler etter behov.

AL6A0867
Rundvask

Støvsuging og vask av alle tak, vegger, gulv, gulvlister, dører, dørkarmer, vinduer (innvendig og utvendig), alle møbler, hyller og inventar (innvendig og utvendig). Vask av kjøkkenskap, kjøleskap og komfyr (innvendig og utvendig). Detaljer som lamper, lysbrytere, støpsler m.m. Rens av dusj toalett og baderom.

AL6A0941
Flyttevask

Vi tilbyr grundig flyttevask av tomme boliger, leiligheter eller hytter. Vi kan utføre full flyttevask av inntil 200 kvm på en virkedag. Flyttevask består av støvsuging og vask av tak og vegger, alle gulv og gulvlister, dører og dørkarmer, vinduer (innvendig og utvendig) og vinduskarmer, kjøkkenskap, komfyr (innvendig og utvendig). Rengjøring av alle møbler, hyller (innvendig og utvendig) og detaljer som lamper, lysbrytere, støpsler m.m. Rens av toalett, dusj og baderom. Støvsuging av tepper og softmøbler - etter behov.

AL6A0909
Eksteriør og vinduer

Vi utfører fasadevask, vinduspuss og persiennespyling på opp til 15 meters høyde, uten bruk av lift.

AL6A0803
Hyttevask

Vi tilbyr full hyttevask tilsvarende vanlig husvask. Ønsker du å leie ut hytta, kan vi passe på at alt er i orden etter hytta har vært utleid, og gjøre det klart til de neste gjestene kommer. Vi tilbyr også utleie av sengetøy som vi legger på før gjestene kommer og henter igjen etter avreise.

AL6A0890
Vask etter byggeprosess

Støvsuging og vask av tak, vegger, gulv og gulvlister, dører og dørkarmer, vinduer (innvendig og utvendig) og vinduskarmer, alle møbler, hyller (utvendig og innvendig), detaljer som bilder, lamper, lysbrytere, støpsel m.m.

AL6A0792
Utleie av sengetøy

Vi tilbyr vask og utleie av sengetøy av høy kvalitet. Ett sett består av dyne- og putetrekk, laken, liten eller stor frotté. Vi kan legge på sengetøyer før gjestene kommer og henter igjen etter avreise.

Fantastisk å komme til ren hytte og rene vinduer enten før sesongen starter eller ved uplanlagt besøk. Vaskeservice Valdres låser seg inn og gjør jobben til min fulle tilfredshet! Anbefales!
Elisabeth Hunter, Hytteeier Aurdal
Vil du ha et tilbud fra oss?