Renhold - Bedrift

Riktig og godt renhold i din bedrift er viktig. Det øker de ansattes trivsel og helse, samt reduserer fremtidige vedlikeholdskostnader betydelig - både inne og ute. Hvor ofte det bør rengjøres kan være avhengig av type lokaler og årstid. Vi tilbyr rengjøring til faste tider etter behov, for eksempel daglig, ukentlig, hver 14. dag eller månedlig. Vi utfører også renhold etter arbeidstid eller på nattestid.

AL6A0568
Daglig vask

Støvsuging og vask av alle gulv. Støvtørking av alle ledige overflater, vinduskarmer, bordplater, hyller, bilder m.m. Rengjøring av alle dørlister og gulvlister. Vask av kjøkken inkludert kjøkkenskap utvendig. Vask av baderom/toalett. 

AL6A0320
Rundvask

Støvsuging og vask av alle tak, vegger, gulv, gulvlister, dører, dørkarmer, vinduer (innvendig og utvendig), alle møbler, hyller og inventar (innvendig og utvendig). Vask av kjøkkenskap, kjøleskap og komfyr (innvendig og utvendig). Detaljer som lamper, lysbrytere, støpsler m.m. Rens av dusj toalett og baderom. 

AL6A0391
Flyttevask

Støvsuging og vask av tak og vegger, alle gulv og gulvlister, dører og dørkarmer, vinduer (innvendig og utvendig) og vinduskarmer, kjøkkenskap, komfyr (innvendig og utvendig). Rengjøring av alle møbler, hyller (innvendig og utvendig) og detaljer som lamper, lysbrytere, støpsler m.m. Rens av toalett, dusj og baderom. Støvsuging av tepper og softmøbler - etter behov.

AL6A0674
Fasade og vinduer

Vi utfører fasadevask, vinduspuss og persiennespyling på opp til 15 meters høyde, uten bruk av lift.

AL6A0505
Vask etter byggeprosess

Støvsuging og vask av tak, vegger, gulv og gulvlister, dører og dørkarmer, vinduer (innvendig og utvendig) og vinduskarmer, alle møbler, hyller (utvendig og innvendig), detaljer som bilder, lamper, lysbrytere, støpsel m.m.

AL6A0534
Gulvbehandling

Vi hjelper deg med rett gulvbehandling uansett behov. Svanemerket polering, voks- og rens av gulv.

AL6A0653
Matteutleie

Som kunde hos oss leier du matten til en avtalt og behovsbasert byttefrekevens. Våre matter blir vasket i henhold til profesjonelle og miljøvennlige prosesser, og leveres og henetes av våre medarbeidere.

Vi i Ranheim naturbarnehage SA har brukt Vaskeservice Valdres siden 2017 og vi er svært fornøyde. Vaskeservice Valdres er punktlige, ryddige og grundige, samt at de er lette å lage avtaler med og tar endringer på sparket. Vi bruker dem til den daglige vasken, men har også leid dem inn til rundvask og boning av gulv, alltid strålende resultat. Anbefales!
Ranheim Naturbarnehage SA
Vil du ha et tilbud fra oss?